Renas Rengøringsfirma
 

Vi gør rent med hjertet!

Telefon: 70 23 93 93

 

Rengøringsfirmaet Renas - Ydelser

Renas tilbyder som rengøringsfirma en lang række enkeltstående ydelser og services med faste aftaler inden for rengøring i virksomheder og institutioner.

 

   

Enkeltstående ydelser og serviceaftaler

Som rengøringsfirma lytter vi til kundernes behov, hvilket har ført os til mange forskellige opgaver, som er med til at til at skabe variation og udfordringer for vores personales dagligdag.

Serviceaftaler

Vi gør som rengøringsfirma rent på institutioner, kontorer, fabrikker, klinikker, skoler, plejehjem og børnehaver i Jylland og på Fyn. Intet er for småt eller for stort. Vi udformer serviceaftalerne, så de passer til din virksomheds behov.

Hovedrengøring

Hos mange kunder foretager vi hovedrengøring efter en aftalt frekvens. En hovedrengøring omfatter rengøring over normal nåhøjde. Rengøring af skabe, reoler m.v. samt ekstra rengøring af andre steder i virksomheden.

Tæpperens

Vi kan også udføre tæpperens af virksomheden tæpper og måtter.

Gulvbehandling

Vi foretager gerne opskuring af gulve med efterfølgende gulvbehandling (polish, porrefylder, PUR m.v.).

Kantineservice

Renas kan levere køkkenuddannet personale, der kan håndtere servering af frokosten samt den efterfølgende oprydning. evt. suppleret med rengøring.

Håndværkerrengøring

Vi hjælper i dag mange håndværksmestre samt entreprenører med rengøring af såvel nye som renoverede lokaler, ligesom vi foretager rengøring ved flytning.

Vinduespolering

Vores dygtige vinduespolerere foretager polering af alle slags vinduer på stiger med lifte eller med vaskeanlæg

 

 

   

 

"Vi kan aldrig sætte en finger på nogen af Renas ydelser"

I medicinalindustrien stiller vi høje krav til rengøring end i andre brancher. Nomeco har derfor valgt Renas som samarbejdspartner.
 

Læs mere om Renas' arbejde hos Nomeco...