Renas Rengøringsfirma
 

Vi gør rent med hjertet!

Telefon: 70 23 93 93

 

Rengøring af høj kvalitet er vigtig for vores vækst

Oxygen er i støt vækst, og har for længst nået det punkt, hvor rengøring ikke kan overlades til tilfældige personer. Derfor er Renas en vigtig medspiller i dagligdagen.

 

  Webdesign, intranet og søgeoptimering  

"Vores kunder skal føle sig godt tilpas, når de besøger os - derfor er god rengøring vigtig"

- Claus Winther, partner

 

Samarbejdet med Renas er som en maskine, der bare kører og kører

Oxygen har i løbet af få år udviklet sig fra at være en mindre lokal virksomhed til at være en betydende dansk leverandør af internetløsninger. Udviklingen har krævet en målrettet indsats på alle planer, og som resultat af det, er rengøring på et tidligt tidspunkt blevet overladt til professionelle.

- Samarbejdet med Renas er som et maskineri, der bare kører og kører. Renas har en grundlæggende forståelse for den gode arbejdsdeling. De kommer anonymt og gør det, de er rigtig gode til. Samtidigt er de med til at skabe rammerne for at vi kan gøre det, som vi er rigtig gode til, udtaler partner hos Oxygen, Claus Winther efter erfaringer fra flere års samarbejde.

Det er helt afgørende, at vi overlader rengøringen til professionelle

Oxygen er en virksomhed med en overrepræsentation af mandlige medarbejdere, med interesse for computere og programmering. Virksomheden får dagligt besøg af beslutningstagere på højt plan - mange af dem kvindelige. Af samme grund har det været vigtigt at overlade rengøringen til professionelle, som ikke på noget tidspunkt går på kompromis med kvaliteten.

- Vi mærker ikke noget til Renas' folk i det daglige. Men når vi støder på dem, er det altid søde og venlige mennesker. Og så følger Renas faktisk op på om deres medarbejdere lever op til deres egne krav. De kommer jævnligt på kontrolbesøg og efterlader en udførlig kontrolrapport. Sidste gang bemærkede jeg, at inspektøren havde givet rengøringsassistenten et par praktisk råd om at komme bedre om bag et bordben, som står lidt uhensigtsmæssigt op ad en væg, bemærker Claus Winther med et smil og haster videre for at tage imod besøg fra en ny kunde.

 

 

 

   

 

 

"Vi kan aldrig sætte en finger på nogen af Renas ydelser"

I medicinalindustrien stiller vi høje krav til rengøring end i andre brancher. Nomeco har derfor valgt Renas som samarbejdspartner.
 

Læs mere om Renas' arbejde hos Nomeco...