Renas Rengøringsfirma
 

Vi gør rent med hjertet!

Telefon: 70 23 93 93

 

Vi har aldrig kunnet sætte en finger på nogen af Renas ydelser

Nomeco er førende grossist inden for lægemidler til apoteker og hospitaler. Virksomheden har som mål at sikre, at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler.

 

  Rengøring hos Nomeco  

"Der stilles ekstra høje krav til rengøringsfirmaer i medicinalbranchen, og Renas lever fuldt op til vores forventninger."

- Allan Bøgh, driftschef

Medicinalbranchen stiller højere krav til rengøringsfirmaer

Medicinalindustrien er af naturlige årsager pålagt højere krav til rengøringsstandarder end andre brancher. Af sammen årsag har Allan Bøgh, driftschef i Nomeco, meget fokus på valg af ekstern leverandør til den daglige rengøring.

- Vi oplevede gentagne problemer med vores tidligere rengøringsfirma. Ydelsen var svingene, specielt i forbindelse med sygdom og ferie. Leverandøren havde simpelt hen ikke styr på situationen, og formåede ikke at sætte kvalificeret mandskab ind når der var akut behov, beretter Allan Bøgh, der som driftschef har det overordnede ansvar for en høj rengøringsstandard.

- For tre år siden tog jeg kontakt med en af Renas gode inspektører, som jeg kendte fra tidligere. Vi fik en god snak, og fik lagt vores rengøring ind i nye rammer. Og siden har vi faktisk ikke haft en eneste grund til at sætte fingeren på nogen af Renas' ydelser. Den daglige dokumentation er helt efter bogen, og de er altid til at snakke med om ændring af rengøringsintervaller, slutter en tilfreds Allan Bøgh.

 

 

   

 

 

"Rengøring af høj kvalitet er vigtig for vores vækst"

Claus Winther hos Oxygen Software betragter Renas som en vigtig medspiller i forbindelse med virksomhedens vækst.

Læs mere om Renas' arbejde hos Oxygen Software...