Renas Rengøringsfirma
 

Vi gør rent med hjertet!

Telefon: 70 23 93 93

 

Miljørigtig rengøring

Renas vægter miljøet højt i det daglige arbejde - både af hensyn til kunder og personale. Vi arbejder med svanemærkede rengøringsprodukter og har stærk fokus på at skåne vores serviceassistenter.

 

   

"Hos Renas har vi stor respekt for miljøet og benytter kun svanemærkede produkter i det daglige arbejde"

- Gitte Sølund Christiansen, salgskonsulent

 

Rengøringsfirma med svanemærkede rengøringsprodukter

Rengøringsfirmaet Renas anvender udelukkende svanemærkede rengøringsmidler emballeret i plastmaterialer, der kan genbruges eller som er økologisk omsættelige. Du vil ikke kunne finde stærkt alkaliske eller sure rengøringsprodukter på vores arbejdspladser, og der er placeret produktmapper med brugsanvisninger og varedeklarationer på alle arbejdspladser.

         

Renas har grøn smiley fra Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet har gennemgået Renas' væsentlige arbejdsmiljø og har tildelt os en grøn smiley. Grøn smiley gives fordi Arbejdstilsynet har konstateret at vi ikke overtræder arbejdsmiljøreglerne, og at vi ikke har et udestående med Arbejdstilsynet.

 

Ergonomisk rigtigt rengøringsudstyr og rutiner

For at undgå sygdom og arbejdsbetingede skader samt kroniske lidelser, anvender vi udelukkende systemer, der er udviklet til at skåne serviceassistenten. Derved undgås skader og smerter i håndled samt i skuldre og ryg, som repræsenterer de fleste arbejdsskader indenfor rengøringsbranchen.

 

 

   

 

"Vi kan aldrig sætte en finger på nogen af Renas ydelser"

I medicinalindustrien stiller vi høje krav til rengøring end i andre brancher. Nomeco har derfor valgt Renas som samarbejdspartner.
 

Læs mere om Renas' arbejde hos Nomeco...