Renas Rengøringsfirma
 

Vi gør rent med hjertet!

Telefon: 70 23 93 93

 

Rengøringsfirma med høje standarder - Fyn og Jylland

Renas har tre årtiers erfaring med rengøring i virksomheder på Fyn og i Jylland. Vi er kendt for høje kvalitetsstandarder, dygtige medarbejdere og en god dialog med kunderne.

 

  Landsdækkende rengøringsfirma  

"Vores medarbejdere er hver dag med til at skabe et godt arbejdsmiljø i de virksomheder, vi arbejder for."

Rengøringsfirma med 30 års erfaring i branchen

Renas er et rengøringsfirma med 30 års erfaring og kunder på Fyn og i Jylland. Vi gør rent på fabrikker, kontorer, klinikker, skoler, banker, børnehaver og plejehjem under vidt forskellige miljøer. Vores kunder har fra ganske få til mange hundrede medarbejdere ansat i vidt forskellige miljøer.

Løbende kvalitetskontrol i tæt dialog med kunden

Hos Renas leverer vi meget mere end en rengøringsydelse. Vores effektive sikkerheds- og kvalitetskontrol skaber tryghed for vores kunder, og vores inspektører sørger for synlig inspektion af alle områder i virksomheden samt en god kommunikation med vores kontaktpersoner. Vores inspektører udfører desuden en skriftlig dokumentation for rengøringsydelsen efter en nærmere aftalt frekvens.
 


Renas Fyn opnåede status som gazellevirksomhed
i 2012 med en vækst på 398 %

Miljøvenlig rengøring

Det kræver stor omhu og omhyggelig omgang med vores svanemærkede rengøringsmidler at udføre den rigtigt miljøvenlige rengøring. Vi anvender som en selvfølge miljømæssigt korrekte produkter for at sikre et optimalt indeklima for vores kunder.

Rengøring med højt uddannelsesniveau

Vi lever af vores medarbejderes dygtighed og glæde ved deres arbejde. Derfor sørger vi for løbende at uddanne, motivere og inspirere vores medarbejdere til at levere den optimale rengøringsmæssige kvalitet på din arbejdsplads, og sørger for at de benytter ergonomiske remedier.

 

 

   

 

 

"Rengøring af høj kvalitet er vigtig for vores vækst"

Claus Winther hos Oxygen Software betragter Renas som en vigtig medspiller i forbindelse med virksomhedens vækst.

Læs mere om Renas' arbejde hos Oxygen Software...